Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Madrid.S.A (1421285) - F.C. Foxies (436361) » 398265926: T38/J12/VIII

Liga 398265926 Información oficial sobre el partido 398265926 en Hattrick

22.12.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / VIII.627 (54428)

Atletico de Madrid.S.A Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid.S.A' en el partido 0 - 0 F.C. Foxies Alineación oficial del equipo 'F.C. Foxies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico de Madrid.S.A Alineación oficial del equipo 'Atletico de Madrid.S.A' en el partido 2 - 1 F.C. Foxies Alineación oficial del equipo 'F.C. Foxies' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Madrid.S.A

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Madrid.S.A va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gioele Driussi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ion Tararache.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Madrid.S.A van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mats Månskär, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eike Kiekeberg va estar a punt d'avançar els locals al minut 62 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67, Cristian Eremia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eike Kiekeberg.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 21 (Evento clima: sol, OK técnico): Eike Kiekeberg semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Adiran Gurbiondo ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

F.C. Foxies

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, un refús desafortunat de Átila Vidinha, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cláudio Fiúza no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66 de partit, el jugador Cláudio Fiúza de Foxies es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Cláudio Fiúza va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.