Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Labasete Balompie (1582727) - Gigolós a gogó F.C (992252) » 398260575: T38/J4/VIII

Liga 398260575 Información oficial sobre el partido 398260575 en Hattrick

27.10.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / VIII.532 (54333)

FC Independencia Alineación oficial del equipo 'FC Independencia' en el partido 1 - 2 Gigolós a gogó F.C Alineación oficial del equipo 'Gigolós a gogó F.C' en el partido
Oxel Hernani (23') 1 - 0
1 - 1 Dominique Joulin (53')
1 - 2 Đặng Hiệp Phỉ (72')
FC Independencia Alineación oficial del equipo 'FC Independencia' en el partido 1 - 2 Gigolós a gogó F.C Alineación oficial del equipo 'Gigolós a gogó F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Independencia Alineación oficial del equipo 'FC Independencia' en el partido 1 - 1 Gigolós a gogó F.C Alineación oficial del equipo 'Gigolós a gogó F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,9 % 12,8 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Independencia

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Independencia va ser Oxel Hernani.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adrián Cuero no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jarred Rutherford estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 34 podia haver acabat en gol, però Andreu Saló va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Liviu Raicu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Jordi Momparler va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Independencia es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Gigolós a gogó F.C

Goles Goles

  • 186 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Gigolós va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Dominique Joulin, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Gigolós va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 72. Đặng Hiệp Phỉ va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cristiano Buassa va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 17. En Fryderyk Tarłowski va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Mitică Onica quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cyril Harel, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mitică Onica de Gigolós la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Vuk Nenadić de Gigolós va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.