Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aviles (1455649) - Makuin FC (1436335) » 398258290: T38/J7/VIII

Liga 398258290 Información oficial sobre el partido 398258290 en Hattrick

17.11.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VIII.491 (54292)

Épila F.C. Alineación oficial del equipo 'Épila F.C.' en el partido 0 - 0 Flame Of Darkness Alineación oficial del equipo 'Flame Of Darkness' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Épila F.C. Alineación oficial del equipo 'Épila F.C.' en el partido 0 - 2 Flame Of Darkness Alineación oficial del equipo 'Flame Of Darkness' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Épila F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Épila va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Atte Rosenlund, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Zdzisław Zdubiel va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Épila.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Zdzisław Zdubiel ocupà el lloc d'en Irenas Žičevičius al 25 minuts, dos minuts després que el jugador de Épila quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Épila va fer una substitució al minut 35. Santiago Gallinas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Atte Rosenlund.

Flame Of Darkness

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Es duien 40 minuts de partit jugats quan Maxime Husson va estar a punt de posar per davant a Darkness amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedrinho Leal Souza va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Pedrinho Leal Souza, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ola Landmo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Yann Dorville que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Darkness que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ronny Velten, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Darkness sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Yann Dorville, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.