Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

san petasburgo (1597511) - Sabhools (1421813) » 398254807: T38/J4/VIII

Liga 398254807 Información oficial sobre el partido 398254807 en Hattrick

27.10.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / VIII.429 (54230)

san petasburgo Alineación oficial del equipo 'san petasburgo' en el partido 1 - 0 Ausetanía Alineación oficial del equipo 'Ausetanía' en el partido
Matías Marín Alonso (25') 1 - 0
san petasburgo Alineación oficial del equipo 'san petasburgo' en el partido 1 - 0 Ausetanía Alineación oficial del equipo 'Ausetanía' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
san petasburgo Alineación oficial del equipo 'san petasburgo' en el partido 2 - 1 Ausetanía Alineación oficial del equipo 'Ausetanía' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san petasburgo

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Corria el minut 25 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Matías Marín Alonso, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): petasburgo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 17, però Lucio Donoso va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Adrian Ghica va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Lucio Donoso una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Hermann-Josef Messerschmidt va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hermann-Josef Messerschmidt al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dario Mendes va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Cedenir Godói Silva es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Matías Marín Alonso gairebé va marcar per a petasburgo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matías Marín Alonso de petasburgo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Christoffer Feuerlein no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Ausetanía

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 16 (Ocasión de falta): El Ausetanía va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 16 amb un llançament de falta perillós. En Andrea Roberti però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a David Arrufat sol davant la porteria al minut 86, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Pedro Aleixandre va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.