Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mijas Costa F.C. (1369578) - Carlos Team Vejer (799911) » 398253456: T38/J2/VIII

Liga 398253456 Información oficial sobre el partido 398253456 en Hattrick

13.10.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VIII.405 (54206)

Siempre Juntos SL Alineación oficial del equipo 'Siempre Juntos SL' en el partido 0 - 2 orbomo team Alineación oficial del equipo 'orbomo team' en el partido
0 - 1 Floriano Basaglia (9')
0 - 2 Nukri Kvartskhava (14')
Siempre Juntos SL Alineación oficial del equipo 'Siempre Juntos SL' en el partido 0 - 2 orbomo team Alineación oficial del equipo 'orbomo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Siempre Juntos SL Alineación oficial del equipo 'Siempre Juntos SL' en el partido 2 - 0 orbomo team Alineación oficial del equipo 'orbomo team' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siempre Juntos SL

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Siempre va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Manuel Bschorr ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En David Pinto no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Gabino Valladares no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 204 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Isidoro Caridade es va posar les mans a la cara després que al minut 85 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mihai Budulan de Siempre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

orbomo team

Goles Goles

  • 142 Minuto 9 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Floriano Basaglia de orbomo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Nukri Kvartskhava de orbomo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 14. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giorgio Caiazzo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): Herman Bedsted de orbomo va abandonar el terreny de joc després de 27 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Marc Guarque va entrar en el seu lloc.