Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

in hawai (1367418) - Olímpico de Chihuahua (779232) » 398244543: T38/J14/VIII

Liga 398244543 Información oficial sobre el partido 398244543 en Hattrick

05.01.2013 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / VIII.245 (54046)

Rayo Hortaleza Alineación oficial del equipo 'Rayo Hortaleza' en el partido 2 - 2 LCA sport Alineación oficial del equipo 'LCA sport' en el partido
Slaven Dubravčić (68') 1 - 0
1 - 1 Filiberto Herrerias (77')
1 - 2 Emmerich Bross (88')
Aron Predescu (89') 2 - 2
Rayo Hortaleza Alineación oficial del equipo 'Rayo Hortaleza' en el partido 2 - 2 LCA sport Alineación oficial del equipo 'LCA sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rayo Hortaleza Alineación oficial del equipo 'Rayo Hortaleza' en el partido 5 - 2 LCA sport Alineación oficial del equipo 'LCA sport' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Hortaleza

Goles Goles

  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els seguidors del HTZ contenien la respiració mentre en Slaven Dubravčić s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, HTZ aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Aron Predescu va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Pardo va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Ricart Monné va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Aron Predescu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HTZ se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): HTZ va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Albert Byriel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ricart Monné.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Albert Byriel probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

LCA sport

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 77 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Filiberto Herrerias.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Emmerich Bross quedar desmarcat i marcar per a sport al minut 88. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Gian Carlo De Gregorio va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 289 Minuto 62 (Ocasión evento especial): En Gonzalo Caramallo va fer una ràpida incursió al minut 62, però en Slaven Dubravčić no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, un refús desafortunat de Gonzalo Soler, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jan Bladbeck no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Filipe Marques de sport la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Bladbeck de sport amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Passats 33 minuts de joc, en Carlos Filipe Marques de sport va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Gonzalo Caramallo.