Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kasi ke NO (488764) - Santa Verdura CF (312512) » 398244238: T38/J8/VIII

Liga 398244238 Información oficial sobre el partido 398244238 en Hattrick

24.11.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VIII.240 (54041)

Kasi ke NO Alineación oficial del equipo 'Kasi ke NO' en el partido 0 - 2 Al Salir de Clase F.C. Alineación oficial del equipo 'Al Salir de Clase F.C.' en el partido
0 - 1 Pedro Olazábal Solís (40')
0 - 2 Rafa Moragas (41')
Kasi ke NO Alineación oficial del equipo 'Kasi ke NO' en el partido 0 - 2 Al Salir de Clase F.C. Alineación oficial del equipo 'Al Salir de Clase F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kasi ke NO Alineación oficial del equipo 'Kasi ke NO' en el partido 0 - 2 Al Salir de Clase F.C. Alineación oficial del equipo 'Al Salir de Clase F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kasi ke NO

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kasi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Thomas Dengl, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Kasi van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Virxilio Cruxeira no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Piper Carozo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Thomas Dengl va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Al Salir de Clase F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb 40 minuts jugats, Pedro Olazábal Solís de Salir va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rafa Moragas de Salir l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 41 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Pedro Olazábal Solís va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Núñez-Robles va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafa Moragas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Vicente Nájera, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Salir va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Fehim Aktan va sortir coix del terreny de joc, substituït per Baptiste Viau. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 66 (Tirita): Al minut 66, Julien Masson de Salir es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.