Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malinois7cat (120002) - R.C.Maximazo (1457533) » 398240460: T38/J2/VIII

Liga 398240460 Información oficial sobre el partido 398240460 en Hattrick

13.10.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VIII.173 (53974)

Dreamers clubs Alineación oficial del equipo 'Dreamers clubs' en el partido 1 - 1 Barraca Music C.F Alineación oficial del equipo 'Barraca Music C.F' en el partido
0 - 1 Ole Isachsen (9')
Pyry Sakaranaho (87') 1 - 1
Dreamers clubs Alineación oficial del equipo 'Dreamers clubs' en el partido 1 - 1 Barraca Music C.F Alineación oficial del equipo 'Barraca Music C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dreamers clubs Alineación oficial del equipo 'Dreamers clubs' en el partido 0 - 1 Barraca Music C.F Alineación oficial del equipo 'Barraca Music C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dreamers clubs

Goles Goles

  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): En Pyry Sakaranaho va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Dreamers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Zenón Sánchez Morente des de l'esquerra va sortir desviat.

Barraca Music C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Passats 9 minuts de partit, Barraca es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ole Isachsen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Jean-Baptiste Baptiste va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ole Isachsen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sebastian Kiszkiel rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 280 Minuto 25 (Ocasión de falta): Paolo Peleggi va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Denis Alatrista que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Boleslav Mejstřík quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Boleslav Mejstřík de Barraca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jean-Baptiste Baptiste, el jugador de Barraca va ser expulsat al minut 29.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Witold Bujek que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.
  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Sebastian Kiszkiel ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.