Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vallcar (798099) - Nayara Team (1430765) » 398236822: T38/J2/VIII

Liga 398236822 Información oficial sobre el partido 398236822 en Hattrick

13.10.2012 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VIII.108 (53909)

Kies F.C Alineación oficial del equipo 'Kies F.C' en el partido 3 - 1 Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido
Atso Mustaniemi (34') 1 - 0
1 - 1 Felix Rindler (39')
Arnaud Roche (47') 2 - 1
Atso Mustaniemi (71') 3 - 1
Kies F.C Alineación oficial del equipo 'Kies F.C' en el partido 3 - 1 Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kies F.C Alineación oficial del equipo 'Kies F.C' en el partido 4 - 0 Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kies F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Charles Heiz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Kies, Atso Mustaniemi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Arnaud Roche, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Atso Mustaniemi va incrementar l'avantatge de Kies amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pedro Zuñiga de Kies va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Cándido Baranda va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 36 de joc.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Arnaud Roche va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Charles Heiz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Rafał Lassak una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Simón Mañero va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Diego Vaggelli va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Atso Mustaniemi de Kies va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Ignasi Forment de Kies va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Nayara Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Felix Rindler que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Nayara va anar a parar a la dreta de l'atac on en Cándido Baranda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 5 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fănuş Băban va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Norbert Váczi.