Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GodBlesSashaGrey (1337360) - Maccabi de Conectar (309594) » 398231156: T38/J14/VIII

Liga 398231156 Información oficial sobre el partido 398231156 en Hattrick

05.01.2013 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / VIII.6 (53807)

AKER BI F.T. Alineación oficial del equipo 'AKER BI F.T.' en el partido 3 - 0 Maccabi de Conectar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Conectar' en el partido
Marian Sadowy (29') 1 - 0
Heinzkarl Ridler (37') 2 - 0
Eugenio Marbizza (71') 3 - 0
AKER BI F.T. Alineación oficial del equipo 'AKER BI F.T.' en el partido 3 - 0 Maccabi de Conectar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Conectar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
AKER BI F.T. Alineación oficial del equipo 'AKER BI F.T.' en el partido 5 - 1 Maccabi de Conectar Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Conectar' en el partido
Tiene mala suerte 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AKER BI F.T.

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a AKER va ser Marian Sadowy.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de AKER va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Heinzkarl Ridler progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 107 Minuto 71 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): AKER, gràcies a les conegudes canonades d'en Eugenio Marbizza, va situar el 3 - 0 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Friedrich Damegger! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eugenio Marbizza. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Maccabi de Conectar

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Conectar, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Sören Ole Garhammer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Knud Weidentrift va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 50, quan un error defensiu va deixar Enzo Godoy completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Eugenio Marbizza no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gerard Gębczyński estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.