Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xoxe futbol club (1418005) - S.M. Dels Orriols C.F. (1456681) » 398227523: T38/J1/VII

Liga 398227523 Información oficial sobre el partido 398227523 en Hattrick

06.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VII.966 (39002)

xoxe futbol club Alineación oficial del equipo 'xoxe futbol club' en el partido 4 - 2 S.M. Dels Orriols C.F. Alineación oficial del equipo 'S.M. Dels Orriols C.F.' en el partido
0 - 1 Nicolas Lhermitte (43')
Tonio Weibel (47') 1 - 1
Sigmund Cornelius (63') 2 - 1
Evaristo Fundone (67') 3 - 1
Sigmund Cornelius (77') 4 - 1
4 - 2 Sid Tange (85')
xoxe futbol club Alineación oficial del equipo 'xoxe futbol club' en el partido 4 - 2 S.M. Dels Orriols C.F. Alineación oficial del equipo 'S.M. Dels Orriols C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
xoxe futbol club Alineación oficial del equipo 'xoxe futbol club' en el partido 5 - 1 S.M. Dels Orriols C.F. Alineación oficial del equipo 'S.M. Dels Orriols C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xoxe futbol club

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Després de 47 minuts de partit, Tonio Weibel igualava per futbol en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador Sigmund Cornelius de futbol, després de 63 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de futbol va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Evaristo Fundone progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, futbol va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sigmund Cornelius, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): futbol per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Pablo Gerchkovich va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Tonio Weibel va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Luigino Ferreri, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Gerchkovich de futbol es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): futbol va fer una substitució al minut 62. Yiannis Panagiaris va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Tiziano Regehr.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Nethaniel Chermon tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

S.M. Dels Orriols C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del futbol. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nicolas Lhermitte la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Orriols CF es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 43.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors de Orriols CF no defallien en cap moment. Producte d'això, en Sid Tange va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Llibert Brunet quasi marca en una jugada assajada de córner que Cengiz Sayılı havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Cengiz Sayılı ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Llibert Brunet quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Cengiz Sayılı va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Orriols CF va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Szabolcs Csapos va desviar el xut final de Jaromír Obr després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Daniel Elio va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de Orriols CF, en Soydan Dilyar, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.