Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Badia del valles (1601982) - AC Thallium (123188) » 398226254: T38/J6/VII

Liga 398226254 Información oficial sobre el partido 398226254 en Hattrick

10.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / VII.943 (38979)

CD Badia del valles Alineación oficial del equipo 'CD Badia del valles' en el partido 0 - 1 Hash Athletic Alineación oficial del equipo 'Hash Athletic' en el partido
0 - 1 Juan Aleixandre (6')
CD Badia del valles Alineación oficial del equipo 'CD Badia del valles' en el partido 0 - 1 Hash Athletic Alineación oficial del equipo 'Hash Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Badia del valles Alineación oficial del equipo 'CD Badia del valles' en el partido 1 - 0 Hash Athletic Alineación oficial del equipo 'Hash Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Badia del valles

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 el Badia va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ljubomir Pečušak no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Avram Stoica de Badia va intentar batre la porteria rival al minut 41 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, László Sándor va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 210 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Ari-Pekka Jokiniemi tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Luciano Caetano va estar a punt d'empatar per a Badia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Diego Gabiño va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Ari-Pekka Jokiniemi va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Badia es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Hash Athletic

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Carlos Leciñana el va rematar Juan Aleixandre amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Athletic va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Jorge Rodríguez Barba va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Athletic van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Iván Grijalva va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Leciñana, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Baran.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iván Grijalva de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Manuel Baran de Athletic va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marc Ribas va prendre el seu rol al minut 44.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): En Iván Grijalva va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.