Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moholt Alle FK (1336281) - La ChiriMoya Mecánica (1456778) » 398223479: T38/J12/VII

Liga 398223479 Información oficial sobre el partido 398223479 en Hattrick

22.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / VII.893 (38929)

BaRÇoBia Alineación oficial del equipo 'BaRÇoBia' en el partido 1 - 2 La ChiriMoya Mecánica Alineación oficial del equipo 'La ChiriMoya Mecánica' en el partido
0 - 1 Adam Linn (20')
0 - 2 Kurt Peschl (36')
Teodor Padrós (83') 1 - 2
BaRÇoBia Alineación oficial del equipo 'BaRÇoBia' en el partido 1 - 2 La ChiriMoya Mecánica Alineación oficial del equipo 'La ChiriMoya Mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BaRÇoBia Alineación oficial del equipo 'BaRÇoBia' en el partido 1 - 1 La ChiriMoya Mecánica Alineación oficial del equipo 'La ChiriMoya Mecánica' en el partido
Tiene un resultado normal 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,6 % 22,0 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BaRÇoBia

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Teodor Padrós trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Yvo Sonnet va estar a punt de marcar al minut 31 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Fritz Jakse va intentar anar-se'n per velocitat al minut 32 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En José Ángel Macedonio va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Adrian Iordache tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al 64, Yvo Sonnet hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Mogens Lorenzen. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El jugador de BaRÇoBia Teodor Padrós quasi va assolir l'empat al minut 86 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Alcázar Yunta de BaRÇoBia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a José Ángel Macedonio, que no va rendir al seu nivell habitual.

La ChiriMoya Mecánica

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 20, quan Adam Linn va posar els visitants ChiriMoya per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): ChiriMoya va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Kurt Peschl va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jesús Abbiati va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 4 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kurt Peschl de ChiriMoya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Erotokritos Korakakis ocupà el lloc d'en Mogens Lorenzen al 84 minuts, dos minuts després que el jugador de ChiriMoya quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.