Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villarreal United F.C. (313463) - Talavera C.D (1462845) » 398222779: T38/J5/VII

Liga 398222779 Información oficial sobre el partido 398222779 en Hattrick

03.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / VII.881 (38917)

gabriel´s team Alineación oficial del equipo 'gabriel´s team' en el partido 2 - 0 LLOPS TEAM Alineación oficial del equipo 'LLOPS TEAM' en el partido
Heinrich-Josef Halvorsen (12') 1 - 0
Vincent Durel (41') 2 - 0
gabriel´s team Alineación oficial del equipo 'gabriel´s team' en el partido 2 - 0 LLOPS TEAM Alineación oficial del equipo 'LLOPS TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gabriel´s team Alineación oficial del equipo 'gabriel´s team' en el partido 4 - 0 LLOPS TEAM Alineación oficial del equipo 'LLOPS TEAM' en el partido
Tiene mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gabriel´s team

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Heinrich-Josef Halvorsen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del gabriel´s se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amb 41 minuts jugats, en Vincent Durel va augmentar l'avantatge de gabriel´s a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Antonio Buxán hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Heinz Senstangen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En José Negro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de gabriel´s a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Guerau Canti va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilan Balis de gabriel´s es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Vincent Durel ocupà el lloc d'en Antonio Buxán al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de gabriel´s quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

LLOPS TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): El LLOPS va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Estêvão Alpedrinha la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gilan Balis haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a LLOPS al minut 86.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jean-Pierre Billaud va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Anker Ørting.
  • 302 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Xerardo Borraxeiros probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.