Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Benditos (49037) - Bulla le Blue (1337921) » 398216831: T38/J2/VII

Liga 398216831 Información oficial sobre el partido 398216831 en Hattrick

13.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VII.775 (38811)

Los Benditos Alineación oficial del equipo 'Los Benditos' en el partido 3 - 0 real nomara Alineación oficial del equipo 'real nomara' en el partido
Ang Ze Lai (16') 1 - 0
Astolfo Balzano (47') 2 - 0
Dementy Gololobov (89') 3 - 0
Los Benditos Alineación oficial del equipo 'Los Benditos' en el partido 3 - 0 real nomara Alineación oficial del equipo 'real nomara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Benditos Alineación oficial del equipo 'Los Benditos' en el partido 0 - 1 real nomara Alineación oficial del equipo 'real nomara' en el partido
Tiene bastante suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Benditos

Goles Goles

  • 143 Minuto 16 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Benditos eren letals, i Ang Ze Lai va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Benditos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Astolfo Balzano va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Dementy Gololobov de Benditos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Benditos, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Astolfo Balzano va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Benditos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Astolfo Balzano va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José María Plasencia va rematar alt.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gherardo Maioli al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alberto Vega Gallego va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ang Ze Lai per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gherardo Maioli va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Benditos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Alberto Vega Gallego va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Felipe Díaz-Aguado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Milaim Willen de Benditos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Alberto Vega Gallego.

real nomara

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): José Vicuña Oyarbide va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ahmed Jenshøj va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): nomara va tenir l'empat a l'abast de la mà quan José Vicuña Oyarbide es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Pedro Cabanillas per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 28, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Mikaël Rousseau al minut 35 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Galo Ostos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 40 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Karsten Herowitsch va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Pedro Cabanillas va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.