Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JGMTeam (123010) - dcerveza team (795870) » 398216680: T38/J8/VII

Liga 398216680 Información oficial sobre el partido 398216680 en Hattrick

24.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VII.772 (38808)

Vinos el Gordo C.F. y B. Alineación oficial del equipo 'Vinos el Gordo C.F. y B.' en el partido 3 - 0 Posei Team Alineación oficial del equipo 'Posei Team' en el partido
Juri Munck (37') 1 - 0
Donald Grosicki (44') 2 - 0
Donald Grosicki (65') 3 - 0
Vinos el Gordo C.F. y B. Alineación oficial del equipo 'Vinos el Gordo C.F. y B.' en el partido 3 - 0 Posei Team Alineación oficial del equipo 'Posei Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vinos el Gordo C.F. y B. Alineación oficial del equipo 'Vinos el Gordo C.F. y B.' en el partido 4 - 1 Posei Team Alineación oficial del equipo 'Posei Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vinos el Gordo C.F. y B.

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Juri Munck, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gordo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Donald Grosicki progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 65 minuts, el tirador de faltes del Gordo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Donald Grosicki, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Florenci Rullan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Donald Grosicki era fer passades de llarga distància. Al minut 44 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Erik Fredriksen però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juri Munck va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Xisco Agulló de Gordo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alfonso Tejada Porras va prendre el seu rol al minut 44.

Posei Team

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 39 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Axel Gemmer va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Shimon Ben-Harush va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Michalis Kouromichelakis rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Posei van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 44 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Antoine Van Rompaey no va ser gens encertat.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Nimród Szmodics quasi redueix la diferència al marcador al minut 86, però una gran estirada d'en Niels Vanden Abeele va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 84 de partit, quan un jugador de Posei, en Gaston Leenstra, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.