Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Luz (801691) - Zapardiel (772486) » 398216517: T38/J8/VII

Liga 398216517 Información oficial sobre el partido 398216517 en Hattrick

24.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VII.769 (38805)

Luz Alineación oficial del equipo 'Luz' en el partido 3 - 1 Zapardiel Alineación oficial del equipo 'Zapardiel' en el partido
Abraham Zuya (19') 1 - 0
Volkhardt Kreutner (25') 2 - 0
Volkhardt Kreutner (54') 3 - 0
3 - 1 Matteo Pappalardo (62')
Luz Alineación oficial del equipo 'Luz' en el partido 3 - 1 Zapardiel Alineación oficial del equipo 'Zapardiel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Luz Alineación oficial del equipo 'Luz' en el partido 0 - 2 Zapardiel Alineación oficial del equipo 'Zapardiel' en el partido
Tiene bastante suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luz

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Abraham Zuya de Luz va fer un bon esprint per escapar-se de Josip Majstorović i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): En Volkhardt Kreutner va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Volkhardt Kreutner de Luz va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Luz va anar a parar a la dreta de l'atac on en Abraham Zuya, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Luz, l'equip va recuperar la pilota al minut 61 i va contraatacar. En Diego Calzada va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Zenon Garbas de Luz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Zapardiel

Goles Goles

  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Matteo Pappalardo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 62 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Rodrigo Cabanes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Božidar Vasiljević va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Pablo Sesma quasi aconsegueix empatar per Zapardiel al minut 24, però Juan Gotiortúa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Zapardiel va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 47, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Sebastian Drömen.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Matteo Pappalardo ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Molinaro de Zapardiel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.