Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Politeama Futebol Clube (487737) - C.D. AmR (311477) » 398215338: T38/J7/VII

Liga 398215338 Información oficial sobre el partido 398215338 en Hattrick

17.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VII.748 (38784)

Politeama Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Politeama Futebol Clube' en el partido 0 - 2 charlienator Alineación oficial del equipo 'charlienator' en el partido
0 - 1 Guratz Joanluzea (22')
0 - 2 João Espadinha (30')
Politeama Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Politeama Futebol Clube' en el partido 0 - 2 charlienator Alineación oficial del equipo 'charlienator' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Politeama Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Politeama Futebol Clube' en el partido 2 - 0 charlienator Alineación oficial del equipo 'charlienator' en el partido
Tiene mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Politeama Futebol Clube

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Politeama va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sunya Trakarn-nitidharma en un 1 contra 1 amb el porter Hugo Naczke, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Oriol Fusté va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Kron Smajlaj. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): José Debœuf de Politeama va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 29, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En José Debœuf no oblidarà el que li va passar durant el minut 34. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al 63, Zoltán Bogdán hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Hugo Naczke. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Basílio Mana es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gustaw Knut de Politeama va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Kron Smajlaj es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

charlienator

Goles Goles

  • 115 Minuto 22 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Bogdan Ştefănescu no va poder aturar Guratz Joanluzea de charlienator, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 22 el 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): João Espadinha de charlienator va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jack Noad va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Xonás Mosqueira rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guratz Joanluzea de charlienator la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Pablo Granados de charlienator va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aldo Valsania de charlienator es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.