Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Barret de Palla (435687) - Equipo Machon (1365872) » 398214771: T38/J5/VII

Liga 398214771 Información oficial sobre el partido 398214771 en Hattrick

03.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / VII.738 (38774)

Eleven Dreamers Alineación oficial del equipo 'Eleven Dreamers' en el partido 3 - 1 Las Planas Independiente Alineación oficial del equipo 'Las Planas Independiente' en el partido
Alois Jakobs-Kohn (67') 1 - 0
Fernando Júnior (87') 2 - 0
2 - 1 Ferdinando Federico (88')
Edward Erath (88') 3 - 1
Eleven Dreamers Alineación oficial del equipo 'Eleven Dreamers' en el partido 3 - 1 Las Planas Independiente Alineación oficial del equipo 'Las Planas Independiente' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eleven Dreamers Alineación oficial del equipo 'Eleven Dreamers' en el partido 1 - 3 Las Planas Independiente Alineación oficial del equipo 'Las Planas Independiente' en el partido
Tiene suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eleven Dreamers

Goles Goles

  • 108 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Najib Zein encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Alois Jakobs-Kohn només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Fernando Júnior va augmentar l'avantatge de Dreamers a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Dreamers a 3 - 1. Edward Erath va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Oriol Grosset no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cédric Revel estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alois Jakobs-Kohn va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Perseu Farofa de Dreamers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Las Planas Independiente

Goles Goles

  • 153 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, Ferdinando Federico va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per LPI en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): LPI va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enzo Cassanmagnago va desviar el xut final de Kaspars Bertrups-Bergmanis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del LPI que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kaspars Bertrups-Bergmanis, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Clemente Camacho ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Kamil Trenson va fer una jugada per la banda esquerra, però Enzo Cassanmagnago va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Kaspars Bertrups-Bergmanis va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Enzo Cassanmagnago.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Rolf Jensen de LPI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dmytro Ryabov de LPI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Otto Ladefoged, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.