Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Espiñaredo (1458764) - Ledesma C.F. (1458561) » 398213732: T38/J12/VII

Liga 398213732 Información oficial sobre el partido 398213732 en Hattrick

22.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / VII.719 (38755)

Matamala F.C. Alineación oficial del equipo 'Matamala F.C.' en el partido 2 - 6 Ledesma C.F. Alineación oficial del equipo 'Ledesma C.F.' en el partido
Nelcio Almada (5') 1 - 0
Ivano Martoni (22') 2 - 0
2 - 1 Lenny Schäffenacker (24')
2 - 2 Kick Geebelen (35')
2 - 3 Lenny Schäffenacker (43')
2 - 4 Marcos Astigarraga (67')
2 - 5 Lenny Schäffenacker (85')
2 - 6 Alcide Genco (87')
Matamala F.C. Alineación oficial del equipo 'Matamala F.C.' en el partido 2 - 6 Ledesma C.F. Alineación oficial del equipo 'Ledesma C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Matamala F.C. Alineación oficial del equipo 'Matamala F.C.' en el partido 2 - 4 Ledesma C.F. Alineación oficial del equipo 'Ledesma C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,7 % 2,1 % 82,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matamala F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nelcio Almada, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Matamala va augmentar la diferència quan Ivano Martoni no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al 87, Harald-Rudolf Aubauer hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Costantino Giovanzana. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Renato Pietro Castaldo.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Glen Meertens de Matamala amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ledesma C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 24 (Gol por el centro): Un mica després, Lenny Schäffenacker de Ledesma va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 en Kick Geebelen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Lenny Schäffenacker que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Ledesma.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Ledesma per augmentar la diferència al marcador a 2 - 4 al minut 67. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Marcos Astigarraga. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Lenny Schäffenacker va ser l'anotador del 2 - 5.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Alcide Genco de Ledesma va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 6 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alcide Genco quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Enrique Dalpas va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Lenny Schäffenacker rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marcos Astigarraga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Niels Düring, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 81 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ledesma va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30, Adam Mauler de Ledesma va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Alcide Genco va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Ledesma estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Hélder Miguel Pinheiro ocupà el lloc d'en Iñigo Suero al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de Ledesma quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.