Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

s4nz1968 (491933) - Algecirass (773330) » 398210557: T38/J2/VII

Liga 398210557 Información oficial sobre el partido 398210557 en Hattrick

13.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VII.663 (38699)

Sala Team Alineación oficial del equipo 'Sala Team' en el partido 2 - 2 RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido
0 - 1 Pal Zaka (37')
Jorge Suaza (39') 1 - 1
1 - 2 Valerian Golovkin (42')
Edesio Cequeril (54') 2 - 2
Sala Team Alineación oficial del equipo 'Sala Team' en el partido 2 - 2 RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sala Team Alineación oficial del equipo 'Sala Team' en el partido 2 - 0 RCD Bobos camps Alineación oficial del equipo 'RCD Bobos camps' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sala Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Jorge Suaza va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 111 Minuto 54 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Edesio Cequeril va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Sala empatava el partit, 2 a 2, al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vojin Kalinić es va comportar com un juvenil al minut 15 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts disputats, Omar Recio Castillo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Lambertus van Zaanen va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Sala per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Leroy Aalbers, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Teodor Atanasov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sala se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 210 Minuto 50 (Ocasión de falta): En Omar Recio Castillo tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Jorge Suaza va estar a punt d'empatar per a Sala quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lambertus van Zaanen va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Sala va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Omar Recio Castillo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Edesio Cequeril va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Sala va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Franz Pirker va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leroy Aalbers.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Franz Pirker semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

RCD Bobos camps

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Bobos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Pal Zaka, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): En Valerian Golovkin va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Pal Zaka va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bobos, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Pal Zaka va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alain Engelen de Bobos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.