Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Infernux (995630) - La niña del banquillo (1417078) » 398206511: T38/J7/VII

Liga 398206511 Información oficial sobre el partido 398206511 en Hattrick

17.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VII.656 (38692)

Minhavo de Kiev Alineación oficial del equipo 'Minhavo de Kiev' en el partido 1 - 2 La niña del banquillo Alineación oficial del equipo 'La niña del banquillo' en el partido
0 - 1 Tuomas Tikka (3')
Bjørn Tachau (18') 1 - 1
1 - 2 Oz Zimbalist (65')
Minhavo de Kiev Alineación oficial del equipo 'Minhavo de Kiev' en el partido 1 - 2 La niña del banquillo Alineación oficial del equipo 'La niña del banquillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Minhavo de Kiev Alineación oficial del equipo 'Minhavo de Kiev' en el partido 3 - 0 La niña del banquillo Alineación oficial del equipo 'La niña del banquillo' en el partido
Tiene mala suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minhavo de Kiev

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Bjørn Tachau va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Minhavo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Bjørn Tachau va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Bjørn Tachau arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 210 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Veli Liiri tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Veli Liiri de Minhavo va intentar batre la porteria rival al minut 67 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. potente): Rodolfo Pons estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

La niña del banquillo

Goles Goles

  • 186 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de banquillo amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Tuomas Tikka, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Oz Zimbalist va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): banquillo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Jonis Glambauskas des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Emmanuel Parmentier, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del banquillo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jonis Glambauskas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.