Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ipagrum FC (1597863) - Real Javatos CF (797804) » 398205413: T38/J12/VII

Liga 398205413 Información oficial sobre el partido 398205413 en Hattrick

22.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / VII.636 (38672)

chamanesteam Alineación oficial del equipo 'chamanesteam' en el partido 1 - 0 Rielves United F.C. Alineación oficial del equipo 'Rielves United F.C.' en el partido
Javier Vázquez (81') 1 - 0
chamanesteam Alineación oficial del equipo 'chamanesteam' en el partido 1 - 0 Rielves United F.C. Alineación oficial del equipo 'Rielves United F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chamanesteam Alineación oficial del equipo 'chamanesteam' en el partido 0 - 1 Rielves United F.C. Alineación oficial del equipo 'Rielves United F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chamanesteam

Goles Goles

  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): El jugador Javier Vázquez de chamanesteam es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Heliodoro Monteiro Sousa quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): chamanesteam van sortir al contraatac al minut 17, però Emílio Nogueira va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 59 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hernán Zadaya, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): chamanesteam van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Sebastián López des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Martínez de chamanesteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erwin Poidinger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Rielves United F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Rielves Umberto Uñapillco quasi marca al minut 15 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Thilo Owens l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): José Alfonso Barrero va sortir coix del terreny de joc, substituït per Rashid Kozhin. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 87 de partit, quan un jugador de Rielves, en Hendrik Druckenthaner, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): En José Alfonso Barrero va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Sławomir Palczewski va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.