Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo del Henares (991665) - Quercus Suber CF (1421081) » 398204041: T38/J6/VII

Liga 398204041 Información oficial sobre el partido 398204041 en Hattrick

10.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / VII.612 (38648)

Sbolca Jrs. Alineación oficial del equipo 'Sbolca Jrs.' en el partido 2 - 1 Quercus Suber CF Alineación oficial del equipo 'Quercus Suber CF' en el partido
0 - 1 Mădălin Filip (37')
Charles Matthew Saballa (43') 1 - 1
Salva Joara (65') 2 - 1
Sbolca Jrs. Alineación oficial del equipo 'Sbolca Jrs.' en el partido 2 - 1 Quercus Suber CF Alineación oficial del equipo 'Quercus Suber CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sbolca Jrs. Alineación oficial del equipo 'Sbolca Jrs.' en el partido 3 - 0 Quercus Suber CF Alineación oficial del equipo 'Quercus Suber CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sbolca Jrs.

Goles Goles

  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sbolca eren letals, i Charles Matthew Saballa va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Sbolca prenia la batuta de l'encontre al minut 65, quan en Salva Joara va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Quercus. La jugada d'estratègia del Sbolca per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dennis Monje va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Felipe Ruiz va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Juan Ernesto Borsari aquest no va estar a l'altura.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Ernesto Borsari, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jordan Armstrong. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. rápido): José Yepes va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Quercus Suber CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mădălin Filip que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Quercus.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Quercus van sortir al contraatac al minut 41, però Demir Dinçer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Vladimir Lübek quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Masahide Dorado, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Mădălin Filip sol davant la porteria al minut 84, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34, Demir Dinçer de Quercus es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Pol Damunt ocupà el lloc d'en Horaci Pàvia al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de Quercus quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.