Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CACAHUETES FC (801748) - SORIA UNITED (989529) » 398203804: T38/J2/VII

Liga 398203804 Información oficial sobre el partido 398203804 en Hattrick

13.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VII.608 (38644)

matankeny Alineación oficial del equipo 'matankeny' en el partido 1 - 1 SORIA UNITED Alineación oficial del equipo 'SORIA UNITED' en el partido
0 - 1 Laurent Delahaye (15')
Adrián Alcaraz Casademunt (63') 1 - 1
matankeny Alineación oficial del equipo 'matankeny' en el partido 1 - 1 SORIA UNITED Alineación oficial del equipo 'SORIA UNITED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
matankeny Alineación oficial del equipo 'matankeny' en el partido 2 - 0 SORIA UNITED Alineación oficial del equipo 'SORIA UNITED' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

matankeny

Goles Goles

  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del UNITED. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Adrián Alcaraz Casademunt la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del matankeny es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Konstantyn Kozar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de matankeny se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): matankeny enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Konstantyn Kozar de matankeny va intentar batre la porteria rival al minut 21 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Nicolás Alcover va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): matankeny per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 80, quan Gonzalo Esquivel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): matankeny va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Konstantyn Kozar en un 1 contra 1 amb el porter Nacho Santiago, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Era el minut 33 quan després d'una dura entrada, el jugador Nicolás Alcover de matankeny s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

SORIA UNITED

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Laurent Delahaye va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a UNITED.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de UNITED va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcel·Lí Frau, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Diego Brazenas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Laurent Delahaye de UNITED la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aníbal Peneda de UNITED va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcel·Lí Frau de UNITED amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.