Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Hijos Putativos (1459887) - PM Caravaca (307606) » 398202647: T38/J7/VII

Liga 398202647 Información oficial sobre el partido 398202647 en Hattrick

17.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VII.587 (38623)

Los Hijos Putativos Alineación oficial del equipo 'Los Hijos Putativos' en el partido 1 - 2 U. Vallekas Alineación oficial del equipo 'U. Vallekas' en el partido
Enrico Brandis (19') 1 - 0
1 - 1 Simon Wegier (20')
1 - 2 Óscar Bermejo (68')
Los Hijos Putativos Alineación oficial del equipo 'Los Hijos Putativos' en el partido 1 - 2 U. Vallekas Alineación oficial del equipo 'U. Vallekas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Hijos Putativos Alineación oficial del equipo 'Los Hijos Putativos' en el partido 4 - 1 U. Vallekas Alineación oficial del equipo 'U. Vallekas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Hijos Putativos

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Putativos contenien la respiració mentre en Enrico Brandis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ott Raun va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Ponç Viladric va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Konstantin Timkovskiy del Putativos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50, Ott Raun arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ott Raun va estar a punt d'avançar els locals al minut 67 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Massimo Bonesi hauria d'haver estat gol al minut 72 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ovidiu Mercea va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ovidiu Mercea de Putativos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Bergleif Skúvadal de Putativos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Enrico Brandis de Putativos va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Diego Echenique va entrar en el seu lloc.

U. Vallekas

Goles Goles

  • 164 Minuto 20 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Vallekas al minut 20. Simon Wegier va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 68 minuts quan Óscar Bermejo va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Vallekas.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Giorgio Gianfranceschi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Nedyalko Kostadinov va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marc Virgili.