Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

grupo hnos gonzalez (796920) - Jirmip (1418724) » 398201720: T38/J13/VII

Liga 398201720 Información oficial sobre el partido 398201720 en Hattrick

29.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VII.570 (38606)

Plus Pujol Lleida Alineación oficial del equipo 'Plus Pujol Lleida' en el partido 1 - 0 Deportivo Pastos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pastos' en el partido
Santi Valseca (15') 1 - 0
Plus Pujol Lleida Alineación oficial del equipo 'Plus Pujol Lleida' en el partido 1 - 0 Deportivo Pastos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pastos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Plus Pujol Lleida Alineación oficial del equipo 'Plus Pujol Lleida' en el partido 2 - 0 Deportivo Pastos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Pastos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plus Pujol Lleida

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Corria el minut 15, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Lleida s'avançava en el marcador després que en Santi Valseca xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Aniano Igrexas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Lleida ho intentava per la dreta per mitjà de Javier Ventura, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Pompiliu Radu de Lleida va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Deportivo Pastos

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 9, un contraatac del Pastos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Julian Windschuegl perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Pastos van sortir al contraatac al minut 25, però Julian Windschuegl va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pastos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Iván Cobarrubias, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Raúl Pérez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Pastos al minut 84.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Julian Windschuegl de Pastos va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Szczepan Przybysz va entrar en el seu lloc.