Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Vice FC (1586053) - Anarres FC (441469) » 398200435: T38/J14/VII

Liga 398200435 Información oficial sobre el partido 398200435 en Hattrick

05.01.2013 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / VII.547 (38583)

R.C.D. Triton Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Triton' en el partido 0 - 0 Dragones Esteiro C.F Alineación oficial del equipo 'Dragones Esteiro C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C.D. Triton Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Triton' en el partido 3 - 0 Dragones Esteiro C.F Alineación oficial del equipo 'Dragones Esteiro C.F' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Triton

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Abel de R.C.D. es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 17 (Tirita (médico)): Jon Obieta va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de R.C.D. estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Manuel Abel ocupà el lloc d'en Claus Dieter Scharnhauser al 34 minuts, dos minuts després que el jugador de R.C.D. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Dragones Esteiro C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Manuel Machimbarrena quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dragoneros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Maximilian Zitzelsberger, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Rubèn Serradelarca va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Myrzabi Tukhtiev s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Al minut 39, Marzio Romaniello de Dragoneros va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Manuel Machimbarrena es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rubèn Serradelarca.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Després de 77 minuts, Dragoneros va veure com el seu jugador Maximilian Zitzelsberger havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. José Luis Frontín entraria per ocupar el seu lloc.