Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

daroca f.c (435581) - Sardines del Serrallo (1438292) » 398199731: T38/J6/VII

Liga 398199731 Información oficial sobre el partido 398199731 en Hattrick

10.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / VII.535 (38571)

daroca f.c Alineación oficial del equipo 'daroca f.c' en el partido 2 - 2 Sardines del Serrallo Alineación oficial del equipo 'Sardines del Serrallo' en el partido
Jarvis Terry (37') 1 - 0
1 - 1 Fernando Picabea (75')
1 - 2 Markku Siltaniemi (84')
Aleksi Birling (85') 2 - 2
daroca f.c Alineación oficial del equipo 'daroca f.c' en el partido 2 - 2 Sardines del Serrallo Alineación oficial del equipo 'Sardines del Serrallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
daroca f.c Alineación oficial del equipo 'daroca f.c' en el partido 2 - 0 Sardines del Serrallo Alineación oficial del equipo 'Sardines del Serrallo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

daroca f.c

Goles Goles

  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va premiar Daroca amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Jarvis Terry va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Aleksi Birling va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Antonio Tedesco va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Daroca se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Daroca ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Eduardo Lerner, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mihály Anda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Eduardo Lerner! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jarvis Terry, que no va rendir al seu nivell habitual.

Sardines del Serrallo

Goles Goles

  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 75 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Fernando Picabea.
  • 170 Minuto 84 (Gol de falta): Markku Siltaniemi va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 84. 1 - 2 per a Sardines.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Al minut 35, Markku Siltaniemi de Sardines va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Luis Berjillos va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jan Kachel rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Alfredo Lama Cuevas de Sardines va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Sardines va fer una substitució al minut 77. Pedro Rabaldiz va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Manel Gregori.