Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA BOLA POR EL PISO (310364) - Facunphone (1415492) » 398198123: T38/J10/VII

Liga 398198123 Información oficial sobre el partido 398198123 en Hattrick

08.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 10 / VII.506 (38542)

LA BOLA POR EL PISO Alineación oficial del equipo 'LA BOLA POR EL PISO' en el partido 2 - 3 SUSVAISACAGAR FC Alineación oficial del equipo 'SUSVAISACAGAR FC' en el partido
Claus Preusser (37') 1 - 0
Tomas Schaaf (47') 2 - 0
2 - 1 Monji Zaghoueni (54')
2 - 2 Vladimir Wagner (69')
2 - 3 Monji Zaghoueni (86')
LA BOLA POR EL PISO Alineación oficial del equipo 'LA BOLA POR EL PISO' en el partido 2 - 3 SUSVAISACAGAR FC Alineación oficial del equipo 'SUSVAISACAGAR FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LA BOLA POR EL PISO Alineación oficial del equipo 'LA BOLA POR EL PISO' en el partido 2 - 0 SUSVAISACAGAR FC Alineación oficial del equipo 'SUSVAISACAGAR FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA BOLA POR EL PISO

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del BOLA contenien la respiració mentre en Claus Preusser s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): BOLA va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Tomas Schaaf va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de BOLA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): BOLA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Federico Contarello des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Federico Contarello va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Ronaldo Farraia, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ronaldo Farraia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): BOLA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jan-Peter Jansson en un 1 contra 1 amb el porter Benedetto Belardinelli, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Filiberto Ubaldez gairebé marca per a BOLA al minut 89 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de BOLA Tigo Klinckenberg quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de BOLA, en Anton Podshibyakin, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Arnaldo Pinto Pereira de BOLA va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bruno Milhazes va entrar en el seu lloc.

SUSVAISACAGAR FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 54 minuts, el tirador de faltes del SUSVAISACAGAR va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Monji Zaghoueni, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 69, en Samur Sütçüoğlu la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Vladimir Wagner que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Monji Zaghoueni que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Romain Porter va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Enrique Barturen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.