Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

In.civiles (1367035) - Trocola FC (490260) » 398198113: T38/J8/VII

Liga 398198113 Información oficial sobre el partido 398198113 en Hattrick

24.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VII.506 (38542)

In.civiles Alineación oficial del equipo 'In.civiles' en el partido 1 - 4 ponferradina Alineación oficial del equipo 'ponferradina' en el partido
0 - 1 Kalle Nikula (12')
0 - 2 Kalle Nikula (32')
0 - 3 Karol Dominikowski (38')
0 - 4 Markus Paatero (65')
Dante Eraustieta (77') 1 - 4
In.civiles Alineación oficial del equipo 'In.civiles' en el partido 1 - 4 ponferradina Alineación oficial del equipo 'ponferradina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
In.civiles Alineación oficial del equipo 'In.civiles' en el partido 3 - 2 ponferradina Alineación oficial del equipo 'ponferradina' en el partido
Tiene mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,5 % 17,9 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

In.civiles

Goles Goles

  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Dante Eraustieta, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 4 per a In.civiles.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Marco Chary va estar a punt d'empatar per a In.civiles quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però 廖 (Liao) 賢龍 (Xianlong) va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): In.civiles va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Rubén Zaballos va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Marco Chary va disposar d'una bona oportunitat al minut 60, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): In.civiles va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Omer Feraoun va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però 廖 (Liao) 賢龍 (Xianlong) va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nicky Kinnerup de In.civiles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ponferradina

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ponferradina van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kalle Nikula va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a ponferradina l'avantatge per 0 - 2. Kalle Nikula en va ser l'anotador.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Karol Dominikowski va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 3 al minut 38.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Markus Paatero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Daniel Pastor va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Tarciso Pereira Jr.. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Després de 70 minuts, Ville Siloaho va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Agustín Moreno va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimo Gallorini de ponferradina va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 61 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rafael Ulibarri, jugador de ponferradina, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 61. Claudio Omeneo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Karol Dominikowski de ponferradina va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nino Veld va entrar en el seu lloc.