Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brul (1461504) - leyenda cf (1333806) » 398197973: T38/J1/VII

Liga 398197973 Información oficial sobre el partido 398197973 en Hattrick

06.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VII.504 (38540)

Brul Alineación oficial del equipo 'Brul' en el partido 2 - 1 leyenda cf Alineación oficial del equipo 'leyenda cf' en el partido
Filiberto Corrales (21') 1 - 0
Filiberto Corrales (83') 2 - 0
2 - 1 Stephan Zechner (85')
Brul Alineación oficial del equipo 'Brul' en el partido 2 - 1 leyenda cf Alineación oficial del equipo 'leyenda cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brul Alineación oficial del equipo 'Brul' en el partido 2 - 0 leyenda cf Alineación oficial del equipo 'leyenda cf' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brul

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 21, indicava inequívocament que en Filiberto Corrales va saber trobar la xarxa rival. Brul desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Filiberto Corrales va incrementar l'avantatge de Brul amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Antonino De Martino, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Vicente Collado per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tommi Kujamäki va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Filiberto Corrales una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Tommi Kujamäki va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Abraham Baigorrí gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcel Bassat va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Era el minut 18 quan després d'una dura entrada, el jugador Gregori Mestre de Brul s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Filiberto Corrales semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Antonino De Martino va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

leyenda cf

Goles Goles

  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): leyenda van mostrar una bona compenetració quan al minut 85 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Stephan Zechner va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 41, el leyenda estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Eidintas Darasevičius va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El leyenda va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Eidintas Darasevičius va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Alberto Macahuachi de leyenda es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Alberto Macahuachi va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que leyenda va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Beorn Dil de leyenda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): João Igreja de leyenda va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Stephan Zechner va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Marcel Bassat ocupà el lloc d'en Tommi Kujamäki al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de leyenda quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.