Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nachetes F.C. (1578840) - Equipoxurriu (993386) » 398197086: T38/J3/VII

Liga 398197086 Información oficial sobre el partido 398197086 en Hattrick

20.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 3 / VII.488 (38524)

TutanKamon C.F Alineación oficial del equipo 'TutanKamon C.F' en el partido 1 - 1 Yonun Capierd' Alineación oficial del equipo 'Yonun Capierd'' en el partido
0 - 1 David Berga (47')
Yury Belan (79') 1 - 1
TutanKamon C.F Alineación oficial del equipo 'TutanKamon C.F' en el partido 1 - 1 Yonun Capierd' Alineación oficial del equipo 'Yonun Capierd'' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TutanKamon C.F Alineación oficial del equipo 'TutanKamon C.F' en el partido 3 - 0 Yonun Capierd' Alineación oficial del equipo 'Yonun Capierd'' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TutanKamon C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Yury Belan s'emportà una gran ovació del públic local al minut 79, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a TutanKamon per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kastriot Boshnjaku, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Yann Meyer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TutanKamon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Fortunato Compagnon quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 214 Minuto 74 (Ocasión de penalti): TutanKamon tenia un penal al seu favor al minut 74, però el porter va aturar el xut de Fortunato Compagnon amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Enzo Paolo Guissani, t'estimo!!!''

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Yury Belan que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Tom Fürstenbrook, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Yonun Capierd'

Goles Goles

  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Passats 47 minuts de partit, Capierd es va posar per davant amb un 0 - 1 quan David Berga es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Marco Antonio Riega, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Francisco Delaportella s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.