Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Barrilla (990632) - DryVillage United (1420152) » 398195955: T38/J12/VII

Liga 398195955 Información oficial sobre el partido 398195955 en Hattrick

22.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / VII.467 (38503)

La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido 1 - 2 EUROBETIS FC Alineación oficial del equipo 'EUROBETIS FC' en el partido
0 - 1 Roberto Zuazola (35')
Blagomir Koljević (53') 1 - 1
1 - 2 Jo Yamamoto (70')
La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido 1 - 2 EUROBETIS FC Alineación oficial del equipo 'EUROBETIS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido 1 - 5 EUROBETIS FC Alineación oficial del equipo 'EUROBETIS FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Barrilla

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Blagomir Koljević va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Blagomir Koljević del Barrilla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ludovic Burton! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barrilla va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Blagomir Koljević, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lourenço Paço.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 27 de partit, quan un jugador de Barrilla, en Mauro Capus, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

EUROBETIS FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Roberto Zuazola donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jo Yamamoto que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a EUROBETIS.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): Jean-Paul Schamal va xutar magistralment una falta al minut 17 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del EUROBETIS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alberto Ayala, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Rudy Grevet, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 61 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 63, quan en Roberto Zuazola va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Justyn Waczyński va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Jean-Paul Schamal que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.