Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Azanuy (794850) - RC Celta de Vigo 1923 (797921) » 398190992: T38/J5/VII

Liga 398190992 Información oficial sobre el partido 398190992 en Hattrick

03.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / VII.379 (38415)

U.D.Azanuy Alineación oficial del equipo 'U.D.Azanuy' en el partido 4 - 0 Racing de Cunill Alineación oficial del equipo 'Racing de Cunill' en el partido
Cristián Quijada (33') 1 - 0
Joaquín Carul (37') 2 - 0
Juan Manuel Matienzo (44') 3 - 0
Cristián Quijada (61') 4 - 0
U.D.Azanuy Alineación oficial del equipo 'U.D.Azanuy' en el partido 4 - 0 Racing de Cunill Alineación oficial del equipo 'Racing de Cunill' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.D.Azanuy Alineación oficial del equipo 'U.D.Azanuy' en el partido 4 - 1 Racing de Cunill Alineación oficial del equipo 'Racing de Cunill' en el partido
Tiene un resultado normal 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Azanuy

Goles Goles

  • 120 Minuto 33 (Gol de falta): Cristián Quijada va donar a U.D.Azanuy un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, U.D.Azanuy va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Joaquín Carul, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sébastien Lesage va anar directament als peus de Juan Manuel Matienzo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 130 Minuto 61 (Gol de falta): Als 61 minuts, Cristián Quijada va ampliar l'avantatge de U.D.Azanuy amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dimitris Tamamoulas per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Baillo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Juan Manuel Matienzo de U.D.Azanuy gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marek Klimas.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Marek Klimas de U.D.Azanuy per doble groga al minut 58.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Vassilis Venianakis probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Racing de Cunill

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Vassilis Venianakis va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 44 en Anton Koch va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Davide Floridia va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Òscar Lavall va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Òscar Lavall quasi redueix la diferència al marcador al minut 72, però una gran estirada d'en Davide Floridia va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Fredrik Rosenhult de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Valentín Bornes va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Richi Lobo Campos.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Racing va fer una substitució al minut 44. Richi Lobo Campos va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company George-Sebastian Bumbaru.
  • 094 Minuto 59 (Tirita (médico)): Daniel Unhão va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Racing es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.