Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZizorKing (989168) - Club Atlético de Mairena (800028) » 398189084: T38/J6/VII

Liga 398189084 Información oficial sobre el partido 398189084 en Hattrick

10.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / VII.345 (38381)

RETORTA C.F. Alineación oficial del equipo 'RETORTA C.F.' en el partido 1 - 1 Panteras Negras F.C. Alineación oficial del equipo 'Panteras Negras F.C.' en el partido
0 - 1 Gerd van Aemstel (31')
Giuseppe Bolcioni (35') 1 - 1
RETORTA C.F. Alineación oficial del equipo 'RETORTA C.F.' en el partido 1 - 1 Panteras Negras F.C. Alineación oficial del equipo 'Panteras Negras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RETORTA C.F. Alineación oficial del equipo 'RETORTA C.F.' en el partido 1 - 1 Panteras Negras F.C. Alineación oficial del equipo 'Panteras Negras F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RETORTA C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 35, Giuseppe Bolcioni de RETORTA empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a RETORTA per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Neil Parsons, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 219 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Neil Parsons va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Achiel De Scheemaeker, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de RETORTA, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Pierluigi Obino va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): RETORTA va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Achiel De Scheemaeker va anar a parar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Andrea Gusmai va estar a punt d'avançar els locals al minut 87 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): RETORTA es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Samuel Fúrik no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Héctor Escribano al camp.

Panteras Negras F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Panteras va ser finalitzada des de l'esquerra per Gerd van Aemstel al minut 31. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Francesco Soffritti ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaime Cao de Benos de Panteras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.