Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aeter (490453) - F.C. Barrena (439313) » 398188707: T38/J7/VII

Liga 398188707 Información oficial sobre el partido 398188707 en Hattrick

17.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VII.338 (38374)

aeter Alineación oficial del equipo 'aeter' en el partido 3 - 0 F.C. Barrena Alineación oficial del equipo 'F.C. Barrena' en el partido
Harmen Potgieter (28') 1 - 0
Bálint Tóth (76') 2 - 0
Bálint Tóth (80') 3 - 0
aeter Alineación oficial del equipo 'aeter' en el partido 3 - 0 F.C. Barrena Alineación oficial del equipo 'F.C. Barrena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
aeter Alineación oficial del equipo 'aeter' en el partido 2 - 0 F.C. Barrena Alineación oficial del equipo 'F.C. Barrena' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aeter

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 28 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Harmen Potgieter llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Bálint Tóth de aeter va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Bálint Tóth va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): aeter va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Harmen Potgieter va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alain Bajart.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Bálint Tóth gairebé va marcar per a aeter des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Valentyn Milko no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Davy Decaesstecker estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

F.C. Barrena

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Barrena, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Otsobi Lizarzaburu va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Barrena van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Mats Ericsson no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Otsobi Lizarzaburu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Barrena que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Barrena va anar a parar a la dreta de l'atac on en Otsobi Lizarzaburu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.