Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Susmozas Balompié (799568) - dkvas c.f. (988905) » 398187031: T38/J14/VII

Liga 398187031 Información oficial sobre el partido 398187031 en Hattrick

05.01.2013 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / VII.317 (38353)

Susmozas Balompié Alineación oficial del equipo 'Susmozas Balompié' en el partido 3 - 1 Font Rossella Alineación oficial del equipo 'Font Rossella' en el partido
0 - 1 Géza Bornemissza (20')
Eric Cooremans (49') 1 - 1
Cristóbal Gracera (71') 2 - 1
Juliusz Bugno (78') 3 - 1
Susmozas Balompié Alineación oficial del equipo 'Susmozas Balompié' en el partido 3 - 1 Font Rossella Alineación oficial del equipo 'Font Rossella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Susmozas Balompié Alineación oficial del equipo 'Susmozas Balompié' en el partido 2 - 0 Font Rossella Alineación oficial del equipo 'Font Rossella' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Susmozas Balompié

Goles Goles

  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Susmozas equilibrava la balança al minut 49. En Eric Cooremans, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Susmozas s'avançava al marcador al minut 71, després d'un rebot que va caçar en Cristóbal Gracera per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Susmozas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juliusz Bugno progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Klaus De Vriendt va deixar a Louis De Tremerie assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Cristóbal Gracera, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Julián Rodríguez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Susmozas al minut 47.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Juliusz Bugno de Susmozas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Pavlos Vazelakos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco Garat va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Font Rossella

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): El jugador Géza Bornemissza de Rossella es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rossella va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eigutis Misūnas va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Rossella van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Géza Bornemissza va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Géza Bornemissza de Rossella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alán Doallo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.