Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Bulldogs F.C. (486294) - Sportiva El Llano (435012) » 398186937: T38/J5/VII

Liga 398186937 Información oficial sobre el partido 398186937 en Hattrick

03.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 5 / VII.316 (38352)

Los Bulldogs F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Bulldogs F.C.' en el partido 2 - 1 Sporting Fan Club Alineación oficial del equipo 'Sporting Fan Club' en el partido
Jesús González (35') 1 - 0
Steffen Bækgård (39') 2 - 0
2 - 1 Christoph Kreitmeyr (74')
Los Bulldogs F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Bulldogs F.C.' en el partido 2 - 1 Sporting Fan Club Alineación oficial del equipo 'Sporting Fan Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Bulldogs F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Bulldogs F.C.' en el partido 2 - 0 Sporting Fan Club Alineación oficial del equipo 'Sporting Fan Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Bulldogs F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jesús González la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bulldogs es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 35.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Steffen Bækgård va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Manuel Menéndez va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Aureli de Fluvià va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Steffen Bækgård gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aureli de Fluvià va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mónico Arcangel.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jani Turva de Bulldogs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Alzamendi de Bulldogs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sporting Fan Club

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Sporting va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Christoph Kreitmeyr va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Anton Deggendorf va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sporting que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 57, però el xut de David Barberán des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 13 (Lesión): Sporting es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que István Rósa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mauro Pereira al camp.
  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en David Barberán de Sporting va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): Michael Thompson de Sporting va abandonar el terreny de joc després de 51 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Christoph Kreitmeyr va entrar en el seu lloc.