Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pla Llobregat (436578) - MART FC (117969) » 398183394: T38/J13/VII

Liga 398183394 Información oficial sobre el partido 398183394 en Hattrick

29.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VII.270 (38306)

terroncito c.f. Alineación oficial del equipo 'terroncito c.f.' en el partido 4 - 3 los suaves. Alineación oficial del equipo 'los suaves.' en el partido
0 - 1 Gerhart Renger (29')
Alberto Mantos (35') 1 - 1
Markus Thedens (42') 2 - 1
Lauro Muniz (54') 3 - 1
3 - 2 Michiel Tilman (59')
Lauro Muniz (69') 4 - 2
4 - 3 Gerhart Renger (82')
terroncito c.f. Alineación oficial del equipo 'terroncito c.f.' en el partido 4 - 3 los suaves. Alineación oficial del equipo 'los suaves.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
terroncito c.f. Alineación oficial del equipo 'terroncito c.f.' en el partido 1 - 2 los suaves. Alineación oficial del equipo 'los suaves.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 6,0 % 73,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

terroncito c.f.

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al terroncito una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Alberto Mantos, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 35.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Markus Thedens va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de terroncito i marcant el 2 - 1.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de terroncito a 3 - 1. Lauro Muniz va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): terroncito va augmentar la diferència quan Lauro Muniz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gerd Smolka de terroncito va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gheorghe Prichindel que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Markus Thedens de terroncito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): terroncito va fer una substitució al minut 40. Alberto Mantos va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alberto Ciscar.

los suaves.

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gerhart Renger va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 152 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Michiel Tilman va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Hemmo Kruit entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al suaves., un peu providencial d'en Gerhart Renger va situar el 4-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Abderrahim Ezzitouni quasi aconsegueix empatar per suaves. al minut 83, però Gerhardt Kiesel va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eulalio Vela de suaves. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68 en Vladimir Barbulović va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Després de 23 minuts, suaves. va veure com el seu jugador Beniamino Trigila havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Eulalio Vela entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Hemmo Kruit, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.