Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eibols FC (1578753) - Parleños (1366416) » 398182942: T38/J12/VII

Liga 398182942 Información oficial sobre el partido 398182942 en Hattrick

22.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / VII.262 (38298)

Misión Imposible, C.F. Alineación oficial del equipo 'Misión Imposible, C.F.' en el partido 1 - 0 casamargarito.net Alineación oficial del equipo 'casamargarito.net' en el partido
Alejandro Ruiz Girón (73') 1 - 0
Misión Imposible, C.F. Alineación oficial del equipo 'Misión Imposible, C.F.' en el partido 1 - 0 casamargarito.net Alineación oficial del equipo 'casamargarito.net' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Misión Imposible, C.F. Alineación oficial del equipo 'Misión Imposible, C.F.' en el partido 3 - 1 casamargarito.net Alineación oficial del equipo 'casamargarito.net' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Misión Imposible, C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Imposible, contenien la respiració mentre en Alejandro Ruiz Girón s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Imposible, van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Noel López, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Noel López va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Imposible,.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Passats 66 minuts de joc, en Noel López de Imposible, va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Al minut 76 de partit, el jugador Juan Manuel Ruiz Girón de Imposible, es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 54 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Reyes Horrioldegui, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

casamargarito.net

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Fernand Eeckhaut de Margarito, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Margarito creava perill des de la dreta al minut 82, però en Adolfo Hurtado Amezaga, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Danny Ritzen desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Margarito Gabriel Nervo quasi marca al minut 84 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Massimiliano Magatti l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fadey Kutarev de Margarito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.