Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bellavista milan (1585285) - LVUGG (773255) » 398181861: T38/J8/VII

Liga 398181861 Información oficial sobre el partido 398181861 en Hattrick

24.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VII.243 (38279)

bellavista milan Alineación oficial del equipo 'bellavista milan' en el partido 3 - 5 Barretina F.C Alineación oficial del equipo 'Barretina F.C' en el partido
Alan Golding (3') 1 - 0
1 - 1 Marcos Nestares (17')
1 - 2 Josep Babra (41')
Alan Golding (47') 2 - 2
Florian Antuma (56') 3 - 2
3 - 3 Guerau Assamà (69')
3 - 4 Josep Babra (88')
3 - 5 Felix Gerverdinck (89')
bellavista milan Alineación oficial del equipo 'bellavista milan' en el partido 3 - 5 Barretina F.C Alineación oficial del equipo 'Barretina F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
bellavista milan Alineación oficial del equipo 'bellavista milan' en el partido 2 - 3 Barretina F.C Alineación oficial del equipo 'Barretina F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,3 % 67,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bellavista milan

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del bellavista contenien la respiració mentre en Alan Golding s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del bellavista s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alan Golding que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 47 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): bellavista va aconseguir el 3 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Thorsten Capell, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Florian Antuma que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alan Golding per poc que no incrementa el marcador al minut 8. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alejandro Lacalle Rubio va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): En Almir Vukojevič va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Florian Antuma va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eugenio Nivellini de bellavista va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Naser Ahmad Nadr probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Barretina F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Marcos Nestares que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Josep Babra de Barretina va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 69 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Guerau Assamà marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): En Josep Babra donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 88 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Felix Gerverdinck va augmentar l'avantatge de Barretina a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Zoltán Rubin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Silvester Koopman, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barretina va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zoltán Rubin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 89 va fer que Josep Babra de Barretina hagués d'abandonar el terreny de joc. José Álvaro Aguiar va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Raúl Ojeda que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.