Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el gran capitan (124811) - Santurtzi KE (772306) » 398179560: T38/J7/VII

Liga 398179560 Información oficial sobre el partido 398179560 en Hattrick

17.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 7 / VII.202 (38238)

el gran capitan Alineación oficial del equipo 'el gran capitan' en el partido 2 - 3 mamiblue Alineación oficial del equipo 'mamiblue' en el partido
Xicu Retegui (6') 1 - 0
1 - 1 Johannes Rachele (53')
Niguel Casáus (66') 2 - 1
2 - 2 Vuk Lazarević (79')
2 - 3 Carl Bunn (83')
el gran capitan Alineación oficial del equipo 'el gran capitan' en el partido 2 - 3 mamiblue Alineación oficial del equipo 'mamiblue' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
el gran capitan Alineación oficial del equipo 'el gran capitan' en el partido 1 - 1 mamiblue Alineación oficial del equipo 'mamiblue' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el gran capitan

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Xicu Retegui ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, capitan es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 66 (Gol por la derecha): capitan s'avançava al marcador al minut 66, després d'un rebot que va caçar en Niguel Casáus per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ramón Mendiola. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Xicu Retegui una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 11, però una magnífica aturada de Fernando Hernani va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Montalvo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Óscar Iserna després que el jugador de capitan li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Mendiola de capitan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Niguel Casáus de capitan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 60 (Lesión (no subst.)): Quan en Ignacio García es va retirar del terreny de joc al minut 60 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de capitan es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

mamiblue

Goles Goles

  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): Johannes Rachele va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, mamiblue, al minut 53. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Vuk Lazarević que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): mamiblue agafava avantatge al minut 83 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Carl Bunn amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Carl Bunn va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Folke Daugaard va fer una jugada per la banda esquerra, però Narcís Gorina va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Izidor Videmšek de mamiblue es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Vuk Lazarević va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Evaristo Schiavo.