Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

indestructibles team (493543) - BARCELONI FC (433685) » 398178541: T38/J4/VII

Liga 398178541 Información oficial sobre el partido 398178541 en Hattrick

27.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 4 / VII.184 (38220)

indestructibles team Alineación oficial del equipo 'indestructibles team' en el partido 1 - 2 BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido
余 (Yu) 冠福 (Guanfu) (22') 1 - 0
1 - 1 Pierre Klomp (80')
1 - 2 Zoltán Kersmájer (83')
indestructibles team Alineación oficial del equipo 'indestructibles team' en el partido 1 - 2 BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
indestructibles team Alineación oficial del equipo 'indestructibles team' en el partido 2 - 0 BARCELONI FC Alineación oficial del equipo 'BARCELONI FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

indestructibles team

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a indestructibles per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 余 (Yu) 冠福 (Guanfu), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Davide Lisei va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 207 Minuto 49 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): indestructibles va ser a punt de marcar al minut 49, quan el seu jugador Nicolae Turcescu va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): indestructibles va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Enrico Salis en un 1 contra 1 amb el porter Adrao Nieto-Gobea, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): indestructibles per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 82, quan Abraão Pais Pereira va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Nico Kemppi de indestructibles va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

BARCELONI FC

Goles Goles

  • 109 Minuto 22 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Emmanuel Van Branteghem després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de indestructibles 余 (Yu) 冠福 (Guanfu), que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): BARCELONI van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 80, quan Pierre Klomp va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): En Zoltán Kersmájer va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pierre Klomp va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jens Rønde rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BARCELONI va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Julio Albonico, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): BARCELONI van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 43, però Avelino Refojos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.