Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pesetos Colgones.C.F (773847) - Atlético Paripé F.C. (1436315) » 398175995: T38/J11/VII

Liga 398175995 Información oficial sobre el partido 398175995 en Hattrick

15.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / VII.138 (38174)

Los Pesetos Colgones.C.F Alineación oficial del equipo 'Los Pesetos Colgones.C.F' en el partido 0 - 3 Atlético Paripé F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Paripé F.C.' en el partido
0 - 1 Santiago Sebastián García (21')
0 - 2 Zebenzui Pérez (59')
0 - 3 Ludolph Schille-Protze (63')
Los Pesetos Colgones.C.F Alineación oficial del equipo 'Los Pesetos Colgones.C.F' en el partido 0 - 3 Atlético Paripé F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Paripé F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Pesetos Colgones.C.F Alineación oficial del equipo 'Los Pesetos Colgones.C.F' en el partido 2 - 3 Atlético Paripé F.C. Alineación oficial del equipo 'Atlético Paripé F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,5 % 78,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pesetos Colgones.C.F

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Martin Remiš, jugador de Colgones.C.F, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 40. Volkert Geroks, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 092 Minuto 69 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 69 va fer que Gabriel Haupt de Colgones.C.F hagués d'abandonar el terreny de joc. Nicanor Combarro va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Andy Levy no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Atlético Paripé F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Santiago Sebastián García que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Atlético.
  • 180 Minuto 59 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Zebenzui Pérez de Atlético va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 59.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Ludolph Schille-Protze va aprofitar un error defensiu al minut 63, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Damián Tulueno va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mikaël Molvonger va desviar el xut final de Santiago Sebastián García després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Zebenzui Pérez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mikaël Molvonger, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Rasheed Mahmoud va ridiculitzar a en Gabriel Haupt amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 235 Minuto 54 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Damián Tulueno de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Yiorgos Gkotzidis probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.