Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pomelitos kivis (1431668) - Apilote Club (489548) » 398175982: T38/J9/VII

Liga 398175982 Información oficial sobre el partido 398175982 en Hattrick

01.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 9 / VII.138 (38174)

Atletico Holofernes Alineación oficial del equipo 'Atletico Holofernes' en el partido 3 - 1 Atlético Castellón Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellón' en el partido
Hunor Czaniga (34') 1 - 0
1 - 1 Estanislao Sandino (55')
Raúl Ibañez Corvera (68') 2 - 1
Víctor Ybarra (74') 3 - 1
Atletico Holofernes Alineación oficial del equipo 'Atletico Holofernes' en el partido 3 - 1 Atlético Castellón Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Holofernes Alineación oficial del equipo 'Atletico Holofernes' en el partido 2 - 0 Atlético Castellón Alineación oficial del equipo 'Atlético Castellón' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Holofernes

Goles Goles

  • 135 Minuto 34 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Hunor Czaniga de Holofernes va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 0.
  • 109 Minuto 55 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Gil Gouveia se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Estanislao Sandino que va anotar el 1 - 1 per a Castellón sense cap impediment.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Corria el minut 68 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Raúl Ibañez Corvera, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Víctor Ybarra va incrementar l'avantatge de Holofernes amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Hunor Czaniga va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Javier Sinde gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bruno Escudier va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Secundino Casamijana va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 39. En Hunor Czaniga va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Isidro Ojea per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bruno Escudier va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Holofernes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Passats 33 minuts de joc, en Hunor Czaniga de Holofernes va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Atlético Castellón

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Castellón a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Piergiorgio Corona va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Zion Gelder va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.