Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elgoibar (1369001) - DAAÉ (1431606) » 398175719: T38/J13/VII

Liga 398175719 Información oficial sobre el partido 398175719 en Hattrick

29.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 13 / VII.133 (38169)

Elgoibar Alineación oficial del equipo 'Elgoibar' en el partido 0 - 2 La Serraeta Alineación oficial del equipo 'La Serraeta' en el partido
0 - 1 Vladimiro Ferreira Araújo (40')
0 - 2 Vladimiro Ferreira Araújo (56')
Elgoibar Alineación oficial del equipo 'Elgoibar' en el partido 0 - 2 La Serraeta Alineación oficial del equipo 'La Serraeta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elgoibar Alineación oficial del equipo 'Elgoibar' en el partido 1 - 1 La Serraeta Alineación oficial del equipo 'La Serraeta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elgoibar

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kuno Nützel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 34, el ELG estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Christian Handler va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Carlos Cortadillo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ELG que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Aitzol Laizeta va disposar d'una bona oportunitat al minut 72, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Márton Szekeres va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 80 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 85 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Christian Handler, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Ali İrfan Sıdar de ELG va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

La Serraeta

Goles Goles

  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): En Vladimiro Ferreira Araújo va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 40. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 180 Minuto 56 (Gol de falta): Al minut 56, una falta xutada per Vladimiro Ferreira Araújo va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Serraeta. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Miguel Viguera va entorpir al marcador d'en Kutsi Öztaş per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vladimiro Ferreira Araújo després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Narciso Andrade va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aquilino Pardo de Serraeta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): El jugador de Serraeta Léonard Couvreur va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jaime Velasco Ruiz va entrar en el seu lloc.