Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alameda Sharks (993441) - Inter de Melon (120399) » 398174049: T38/J1/VII

Liga 398174049 Información oficial sobre el partido 398174049 en Hattrick

06.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VII.104 (38140)

Brasil de Futbol Alineación oficial del equipo 'Brasil de Futbol' en el partido 0 - 2 Inter de Melon Alineación oficial del equipo 'Inter de Melon' en el partido
0 - 1 Pericle Metta (64')
0 - 2 Víctor Badorrey (69')
Brasil de Futbol Alineación oficial del equipo 'Brasil de Futbol' en el partido 0 - 2 Inter de Melon Alineación oficial del equipo 'Inter de Melon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Brasil de Futbol Alineación oficial del equipo 'Brasil de Futbol' en el partido 0 - 3 Inter de Melon Alineación oficial del equipo 'Inter de Melon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brasil de Futbol

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Antoni Brancewicz de Brasil va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Jaime Villachica que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Inter de Melon

Goles Goles

  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Inter va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 64. Pericle Metta va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Brasil. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Badorrey la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Inter es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Al minut 23, Pericle Metta de Inter va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Rafael de la Rosa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Toño Solana, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sascha Schlachtensee va entorpir al marcador d'en Mihai Nasta per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Juan Alfonso Regidor va estar a punt de posar per davant a Inter amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Toño Solana va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Hilding Flodstrand va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, un refús desafortunat de Toño Solana, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pericle Metta no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Toño Solana va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Víctor Badorrey, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Inter puguin veure en Pericle Metta jugant de nou; ja que al minut 73 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Krum Minkov el va substituir sense tenir temps d'escalfar.