Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mario Ronaldo (1588682) - Los Turanistas (1457700) » 398172988: T38/J2/VII

Liga 398172988 Información oficial sobre el partido 398172988 en Hattrick

13.10.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 2 / VII.85 (38121)

Esytec FC Alineación oficial del equipo 'Esytec FC' en el partido 1 - 0 Los Malakos Alineación oficial del equipo 'Los Malakos' en el partido
Xurde Medina Figueroa (34') 1 - 0
Esytec FC Alineación oficial del equipo 'Esytec FC' en el partido 1 - 0 Los Malakos Alineación oficial del equipo 'Los Malakos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esytec FC Alineación oficial del equipo 'Esytec FC' en el partido 1 - 1 Los Malakos Alineación oficial del equipo 'Los Malakos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,8 % 24,5 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esytec FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Xurde Medina Figueroa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Esytec se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Alberto García de Sobresaca es va comportar com un juvenil al minut 14 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 287 Minuto 16 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Esytec tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Hermenegildo Detmer ho va intentar al minut 16 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esytec va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Val va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Wolfgang Prieshof, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Passaven 75 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juan Val va rematar alt.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esytec va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juvenal Maciel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Juan Val es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77 en Ettore Mundula va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hermenegildo Detmer.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Ettore Mundula va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Esytec es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Los Malakos

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Kajetan Wołyniec va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luciano David Dáscola de Malakos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Era el minut 64 quan després d'una dura entrada, el jugador Kajetan Wołyniec de Malakos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.