Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pizzeria piccolina (1580186) - Barquera CF (120383) » 398172804: T38/J12/VII

Liga 398172804 Información oficial sobre el partido 398172804 en Hattrick

22.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / VII.81 (38117)

New PirriKings Alineación oficial del equipo 'New PirriKings' en el partido 1 - 0 Barquera CF Alineación oficial del equipo 'Barquera CF' en el partido
Frank Alvarez-Frühbe (88') 1 - 0
New PirriKings Alineación oficial del equipo 'New PirriKings' en el partido 1 - 0 Barquera CF Alineación oficial del equipo 'Barquera CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New PirriKings Alineación oficial del equipo 'New PirriKings' en el partido 4 - 0 Barquera CF Alineación oficial del equipo 'Barquera CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New PirriKings

Goles Goles

  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): Corria el minut 88 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Frank Alvarez-Frühbe, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): PirriKings va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Sergio Fevola va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de PirriKings la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): PirriKings van sortir al contraatac al minut 33, però Federico Manuel Rosada va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): PirriKings va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Heriberto Entrimo en un 1 contra 1 amb el porter Joan Santallusia, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vasko Atanasov de PirriKings amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Masana de PirriKings la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Marnix van Aalst tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Barquera CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Romualdo Bianchi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Víctor Javier González Bárcena no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pere Gou de Barquera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Éric Foin va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Barquera estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Brix Minckwitz. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.